Udvikleren bag tasterne

Casper Panduro koder med hjerte og sjæl som "Code by Panduro"

Casper Panduro

Ambitiøs, kreativ og altid på jagt efter at overgå mit sidste projekt – det er mig!

Kvaliteten af min kode er noget, jeg tager alvorligt og er stolt af. Jeg forsøger hele tiden at forbedre mig og mit næste projekt skal altid være bedre end det foregående.

Jeg brænder for at skabe innovativt og robust software, der gør en forskel for mine kunder. Ansvar driver mig, og jeg trives i udfordringer, der får sveden frem på panden. Jeg sætter en ære i min kode og det arbejde jeg leverer - kun det bedste er godt nok.

Jeg ved, at et skarpt overblik er nøglen til både at levere et førsteklasses produkt og at ramme deadlines, hver gang.

Freelance software-udvikler

Code by Panduro ApS

August 2022 - Nu

Arbejder som freelance udvikler på mindre og større projekter herunder hjemmesider, webshops, apps og digitale systemer (SaaS, Peer-to-Peer platforme osv)

Tech-stack: PHP (Composer, Laravel, WordPress), JS (Vue, React, jQuery, Node), CSS/SCSS (TailwindCSS, Bootstrap), Shopify, React Native, CI/CD

Partner, co-founder & CTO

Checkmate ApS

Juli 2017 - Juli 2022

Checkmate er et digitalt bureau beliggende i København med en vild passion for at skabe geniale hjemmesider.

I 2017 stiftede min partner og jeg Checkmate, som i dag har udviklet sig til et bureau med 20 medarbejdere og en dynamisk hverdag med mange forskellige samarbejdspartnere og kunder.

Som co-founder har jeg lært at drive virksomhed med alt hvad det indebærer, herunder: kunde-relationer, estimater, tilbud, projektledelse, økonomi, budgettering, fakturering, udvikling af medarbejdere, forandringsledelse etc.

Mit hovedfokus har været at drive en afdeling af udviklere og sammen med dem, skabe nogle fede hjemmesider til vores kunder.

Tech-stack: HTML, CSS, Javascript (node.js, ES6, React, Vue, jQuery), PHP, Wordpress CMS

Frontend udvikler

Frankly A/S

November 2015 - Juli 2017

Udvikling af WordPress custom tema’er og plugins.

Tech-stack: PHP, Vue, jQuery, SCSS, Node.js, GIT, WordPress CMS