Services

Jeg har kodet lidt af hvert gennem årene, men efter mange års erfaring ved jeg nu præcis, hvor mine styrker virkelig kommer til deres ret.

Frontend

Next.js / React

Next.js / React er en kraftfuld kombination af teknologier, der giver mulighed for at udvikle hurtige og elegante webapplikationer.

Ved at benytte serverside renderet javascript kan jeg bygge skalerbare websites, der loader hurtigt og giver en utrolig brugeroplevelse. Med Next.js / React kan jeg hjælpe dig med at opbygge din næste succesfulde løsning og imponere dine kunder med et hurtigt og elegant website.

Backend

Laravel

Jeg er tosset med Laravel, fordi det er en kraftfuld løsning til at udvikle avancerede webapplikationer. Jeg fokuserer på at skabe skalerbare løsninger med en solid struktur, der kan vokse i takt med din forretning og håndtere fremtidige udfordringer på en effektiv måde.

Hvis du har en idé om en SaaS-platform, markedsplads eller en platform, der skal drive din forretning, er jeg klar til at hjælpe dig med at realisere den.

Websites

WordPress

WordPress er måske et system, som nogle elsker at hade, men faktum er, at det er verdens største CMS, der driver hele 37% af verdens hjemmesider. Som WordPress udvikler med mange års erfaring kan jeg bare konstatere at: det er bare et godt solidt CMS. Det er et brugervenligt system, som de fleste webadministratorer (ung som gammel) kan håndtere.

Hvis du ønsker at gøre din frontend endnu bedre, kan du integrere teknologier som React eller Vue. Hvis du vil have en topmoderne platform, bør du overveje at gå headless og bruge WordPress som et CMS og ikke til frontend-udvikling.

Webshops

Shopify

Shopify er det perfekte system til at bygge en webshop, og jeg specialiserer mig i at udvikle custom Shopify-themes, der er skræddersyet til dine behov.

Med Storefront API kan jeg også udvikle Headless Shopify-løsninger, der er det ideelle valg, hvis du vil være med på de nyeste teknologier og have en topmoderne og velsmurt webshop.

WooCommerce

WooCommerce er en af de førende e-commerce platforme på markedet og et fantastisk valg til shops med ethvert antal produkter - fra 10 til 100.000 og derover. Med WooCommerce er der stort set ingen grænser for, hvad du kan skabe.

Apps

React Native

React Native er en kraftfuld teknologi, der giver mulighed for at udvikle iOS og Android apps ved hjælp af javascript. Det betyder, at jeg kan udvikle apps fra enkle til mere komplekse apps, alt efter dine behov.

Jeg er klar til at hjælpe med at opbygge den app, du har brug for, uanset om det er til forretning eller personligt brug. Med React Native kan jeg levere en app med enestående ydeevne og en flot brugeroplevelse, der kan engagere dine brugere og imponere dine kunder. Læs mere her

SEO

Min tilgang til SEO

Som SEO Specialist består min tilgang til SEO i at udarbejde en omfattende markedsresearch, konkurrentanalyse og nøgleordanalyse. Dernæst optimerere jeg den tekniske SEO og implementerer fund fra min research, så du kan dominere Google på det rigtige keywords. Dernæst fokuserer jeg på at skabe en link building-strategi og identificerer potentielle partnere for at øge jeres synlighed på Google.

Andet

Andre teknologier jeg arbejder med

PHP, Vue, Nuxt, TailwindCSS, jQuery, Typescript, Node.js, Flutter, Docker, Git, MySQL, MongoDB, Redis, AWS, GCP, DigitalOcean, Linux, Nginx, Apache, Varnish

Et udpluk af nogle af mine dejlige kunder